Elnyelte a walesi táj a leszbikus párt

A brit bulvársajtó, nyomában pedig a pesti is szörnyű, felfoghatatlan tragédiaként tálalta egy angliai leszbikus pár különös végzetét az elmúlt napokban. A hatóságok is csak találgatnak.

A Kentből származó „házaspár”, Rachael és Helen Patching még a múlt héten veszett bele a jeges folyóba a walesi Négy Vízesés (Four Waterfalls) Parkban. Az újévi kirándulásra induló párt nagy erőkkel, öt napon keresztül keresték. Egyikük holttestét még aznap megtalálták a vízben, párjáé csak jóval később bukkant fel. A rendőrség még mindig azon dolgozik, hogy kiderítse, hogyan kerültek a vízbe – közölte a The Sun. Az általuk felkeresett minivízesések szép, vadregényes tájon vannak, de egyáltalán nem nehéz terepen.

A híradásokban, amelyek egy „csodálatos szép családot” propagáltak, egyetlen szóval sem utaltak arra, hogy itt egy egynemű párról van szó, a két nő szexuális devianciájáról csak a nevük, illetve a tudósításokhoz mellékelt esküvői fotóik alapján lehetett rájönni. Nagy ember- és állatbarátokként jellemezték az 52 és a 33 éves nőt, no és modellértékű társadalmi jelenségként mint házaspárt…

Az évnek ebben az időszakában a Neath folyó (velsziül Afon Nedd) felső folyásánál lévő vízeséseknél rendkívül hideg a víz. Nem sokáig lehet túlélni benne. Ráadásul a sok eső miatt zuhatagok alakultak ki. A rendőrségnek ezért is tartott több napig a kutatás, hiszen akadályozta őket a mély és gyorsan folyó víz – írja a bulvármédia, végig Angliába helyezve, tévesen, az esetet, hiszen a helyszín, a Brecon Beacons (Bannau Brycheiniog) Nemzeti Park Dél-Walesben található, a Cambriai-hegység déli vonulatában. Ezen öreghegyek legmagasabb pontja is csak 886 méterre van a tengerszint fölött.

Total
0
Megosztás
Előző hír

Közeleg a vallásszabadság napja

Következő hír

A doni áldozatok emlékére

Related Posts
Total
0
Megosztás