A magyar ellenzék „arcának” gyöngyszemei

Hüledezve hallják, látják, olvassák a magyarországi és határokon túli magyar emberek, hogy a budapesti „ellenzéki összefogás” miniszterelnök-jelöltje mikre ragadtatja magát a választási kampányban.

„Ahogy viccesen szoktuk mondani, győzzétek meg a fideszes anyátokat, és akkor minden rendben lesz” – nyilatkozta Márki-Zay Péter egy baloldali utcafórumon. A szivárványkoalíció miniszterelnök-jelöltje szerint a vele egyet nem értő szavazópolgárok „agymosását kell semlegesíteni” most azzal, hogy a baloldali szavazók elmennek az emberekhez, és beszélnek velük. Ennek kapcsán a hódmezővásárhelyi polgármester arra kérte a jelen lévő fiatalokat, hogy beszéljenek a szüleikkel, a nagyszüleikkel.

A mindennapi ellentmondásain és önmentő magyarázkodásain túl a baloldal miniszterelnök-jelöltje zavaros nyilatkozatokat fogalmazott meg Magyarország kül- és védelmi politikájáról is, de ezek legalább nyomdaképesek voltak.

Márki-Zay viszont gyakran nevezi agymosottaknak és retardáltaknak a vele egyet nem értőket, őt nem szimpatizálókat. Nemrég például a teljes vidéki Magyarországot sértette meg azzal, hogy úgy nyilatkozott: „a falusiakkal délelőtt tízkor már nem lehet beszélni, mert vagy részegek, vagy agymosottak”. Korábban a nőkről is kifejtette az álláspontját, akik szerinte nem biztos, hogy meg tudnak fejteni egy keresztrejtvényt. De emlékezetes, hogy a mozgáskorlátozottakon is viccelődött és gyalázta őket, emellett rasszista viccet is mesélt egy vak művészről.

Total
0
Megosztás
Előző hír

A tűzkárosult csíksomlyói cigányoknak el kell hagyniuk az Erőss Zsolt Arénát

Következő hír

Mások is játszanak a tűzzel

Related Posts
Total
0
Megosztás