A magyar kormánypárt is reagált a kidobott szavazólapokra

A kétségbeesett baloldal minden aljasságra képes – reagált a Fidesz a baloldal választási csalással kapcsolatos vádjaira az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

Azt írták: „A baloldal kétségbeesésében mindenre képes. A baloldal a magyar rendszerváltás óta éppen a legsúlyosabb választási csalásokat követi el a Bajnai-féle teljesen illegális DatAdat adatbázissal, és most a külhoni magyarok szavazatainak megsemmisítését akarják elérni. Nincs két baloldal, egy baloldal van, a Gyurcsány-Bajnai-féle baloldal minden aljasságra képes, 2006-ban tévészékházat gyújtottak fel a hatalom megtartásáért, most szavazólapokat.”

Marosvásárhelyi hírportálok csütörtökön közölték: kidobott, részben elégetett levélszavazatokat találtak a Marosvásárhellyel szomszédos Jedden egy illegális szemétlerakóban. A Punctul.ro helyi hírportál szerint névtelen bejelentés alapján szerda este szállt ki a helyszínre és készített kisfilmet a látottakról.

A felvételen a jeddi temetővel szemközt, pár méterre az úttól építési hulladékkupacok között több kidobott zsák látható. Ezek mellett a levélszavazatok elküldésére szolgáló, a Nemzeti Választási Irodának címzett borítékok, néhány szavazólap, valamint olyan boríték is látható, amelybe a szavazatot kell belehelyezni.

*

A magyarországi kampánybalhék kapcsán Nacsa Lőrinc, a kisebbik kormányerő, Kereszténydemokrata Néppárt frakciószóvivője csütörtökön az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában kijelentette: a baloldal a magyar demokrácia történetének legnagyobb választási csalását hajtja végre.

Kifejtette: kedden számtalan bejelentést kaptak arról, hogy kéretlen üzeneteket kaptak, amelyben a baloldal támogatására buzdították  őket. A tömeges sms-küldés után a baloldal nem áll le, folytatja a választási csalást, hiszen szerdán telefonhívásokat is indítottak a törvénytelen eszközökkel összeállított adatbázisukat, a Bajnai-listát használva – fogalmazott.

Nacsa szerint a törvénytelenség teljesen nyilvánvaló, hiszen az sms-ket és telefonhívásokat olyanok kapták, akik soha egyetlen baloldali pártnak vagy szervezetnek sem adták meg az adataikat, és nem járultak hozzá a kapcsolattartáshoz.  Bajnai és az Amerikában kiképzett titokminisztere, Ficsor Ádám továbbra is használja azt a DatAdat-adatbázist, melyet törvénytelenül állítottak össze, és egy külföldi, off-shore hátterű cégen keresztül birtokolnak – tette hozzá.

A Bajnai-lista segítségével Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc nem áll le, és folytatja a választási csaláson alapuló kampányukat – összegzett a KDNP frakciószóvivője. Kijelentette, nincs két baloldal, egy baloldal van, és a Gyurcsány-Bajnai-féle baloldal mindenféle aljasságra képes. „Ezért is fontos, hogy ott legyünk április 3-án, és ne engedjük, hogy csalással az a baloldal kerüljön hatalomra, amelyik belesodorná az országot a háborúba, és lerombolná azokat az eredményeket, amelyeket közösen értünk el az elmúlt 12 évben” – hangoztatta.

Total
0
Megosztás
Előző hír

Magyar állami kitüntetések erdélyieknek

Következő hír

Romániának nincs egyetlen tekintélyes, közmegbecsülésnek örvendő politikusa sem

Related Posts
Total
0
Megosztás