Az érsek szerint Krisztus-ellenesség terjed az egyházban

A Mi Hazánk nevű párthoz köthető portál, a Magyar Jelen karácsony alkalmából nagyinterjút készített Márfi Gyula nyugalmazott veszprémi  érsekkel. A 79 éves magyar főpapot többek között a magyarok küldetéséről, a keresztény gyökereit megtagadó Európai Unióról, a migrációról, a szabadkőművesekről, az LMBTQ-ról, valamint arról is kérdezték, hogy mi történik a német katolikus egyházban.

Arra a kérdésre, hogy „tudatos-e, hogy Európában a kereszténységet el akarják pusztítani”, Márfi Gyula azt válaszolta, hogy igen. Úgy véli, ennek megvalósításához minden eszközt hajlandók bevetni: „A szabadkőművesek célja, hogy ‘megszabadítsák’ Európát a kereszténységtől. Ennek megvalósításához minden eszközt hajlandóak bevetni, lobbierejüket kihasználva az unió vezetői közé is beférkőztek.”

A nyugalmazott érsek úgy gondolja, hogy a muszlimokat is azért hívják be, hogy a kereszténységet eltüntessék Európából. Márfi ugyanakkor felhívta arra is a figyelmet, hogy ezzel saját magukat is tönkreteszik, mert az iszlám vallás soha nem fogja elfogadni a liberális elveket. „Gyakorlatilag ugyanaz a helyzet, mint a Megváltó korában volt, amikor az írástudók és a farizeusok együttműködtek halálos ellenségükkel, Pontius Pilátussal azért, hogy Jézust eltakarítsák az útból. Ma a szabadkőművesek és a muszlimok fognak össze azért, hogy a kereszténység eltűnjék Európából.”

Az érsek az interjúban hangsúlyozta, hogy a magyaroknak annak érdekében, hogy a kereszténységet megvédjék, „nagyon erősen kell ragaszkodniuk a hitükhöz”. Márfi szerint nehéz eldönteni, hogy a woke vagy az iszlamizáció és a bevándorlás jelent-e nagyobb veszélyt Európára, de ha mindenképp rangsoroni kell, akkor az LMBTQ-t és a woke-ot nevezte meg. Úgy fogalmazott: „kultuszt csinálni nekik halálos bűn, ami ráadásul a természeti törvényekkel is szembemegy”.

A nyugalmazott érsek kitért a német egyház helyzetére is. Márfi leszögezte, hogy a német egyház helyzete katasztrofális. „Szerintük nem fontos, hogy Jézus valóban megszületett-e vagy sem, a lényeg, hogy »benned szülessen meg«”. Azt pedig „Krisztus-ellenességnek” nevezte, hogy a német katolikus papok jelentős része ma már megáldja az egyneműek házasságát.

A teljes interjú itt olvasható: https://magyarjelen.hu/isten-a-kicsiket-valasztja-ki-hogy-altaluk-vigyen-vegbe-valami-nagyot/

 

Total
0
Megosztás
Előző hír

Holtan találták meg a Máramarosi-havasokban eltűnt egyik ukránt

Következő hír

Az utolsó percekig működött a Ceaușescu-diktatúra propagandagépezete

Related Posts
Total
0
Megosztás