Nem unják

Minél kevésbé képzett a magyar társadalom, annál többen szavaznak a Fideszre, nyilatkozta Bojár Gábor liberális megmondóember minap a Hírklikknek. Csak a szokásos.

„Orbán Viktornak abszolút tudatos stratégiája az oktatás lezüllesztése – folytatódik a szózat. – Tudatosan rontják el a pedagóguspálya vonzerejét. Azért, hogy a tehetségek ne menjenek el pedagógusnak. […] Ahogy megyünk lefelé a képzettségi szinten, egyértelmű a kormánypárti szavazók növekvő aránya […], a választás megnyerésének fő stratégiája a Fidesz részéről az oktatás tudatos lezüllesztése. Mert minél kevésbé képzett a magyar társadalom, annál többen fognak a Fideszre szavazni.”

Bojár javaslata: kormányt kellene váltani.

Aki nem úgy látja a világot, mint én, az egy buta proli – sugallja a kevély interjúalany, akinek korábbi sajtószereplését is végigkísérte a nemzeti szavazótábor mérhetetlen lenézése. Az az öntelt, arrogáns gőg dől belőle, amelynek láttán, hallatán a legjámborabb embernek hányingere támad. „No ezért kaptátok a legutóbbi kétharmados zakót is – írja egy hozzászóló –, Márki-Zay ugyanígy beszélt a Fidesz-szavazókról.” Egy másik már előre derül: „Nyugodtan nyomjátok csak ezt az ostoba, lenéző és hazug propagandát a képzetlen jobboldali szavazókról. Meg sem fogtok állni a 2026-os négyötödös Fidesz-győzelemig!”

Én valahogy úgy vagyok ezekkel a lefitymálós Bojár emberekkel, hogy hagyni kellene őket. Állampolgári jogon ostobák. Épp e bigott „bölcsek” intellektuális képességeit kellene megvizsgálni, hiszen nem fogják fel, csökönyösen ismételgetett aljasságaikkal csak lövik az öngólokat.

Nekünk tetszik.

Pilhál György / Magyar Nemzet

Total
0
Megosztás
Előző hír

Gyilkosság áldozata lett egy néhány napja eltűnt kolozsvári nő

Következő hír

Meghalt a magyar filmrendezőnő

Related Posts
Total
0
Megosztás