Lenyilazta egy őrült a sportkommentátor családját

Elfogták tegnap este egy londoni temető mellett azt a gyanúsítottat, aki a rendőrség feltételezése szerint megölte a BBC rádió vezető lovassport-kommentátora, John Hunt feleségét és két lányát kedd éjjel, miután állítóleg meg is kötözte őket.

A három nő, a 61 éves Carol, a 28 éves Hannah és a 25 éves Louise a rendőrség tegnapi tájékoztatása szerint előző éjjel vesztette életét „számszeríj és valószínűleg egyéb fegyverek” okozta sérülések miatt a család északnyugat-londoni otthonában. A Scotland Yard a hármas gyilkosság ügyében egy 26 éves, Kyle Clifford nevű gyanúsított ellen adott ki körözést.

Cliffordot hatalmas kiterjedésű hajtóvadászat után tegnap este az észak-londoni Enfield kerületben fegyveres rendőri egységek őrizetbe vették, de nem kellett fegyvert használniuk. A rendőrségi tájékoztatás szerint a gyanúsítottat sérülten találták meg és orvosi ellátásban részesítették. Sérüléseinek okát és súlyosságát a közlemény nem részletezi.

A brit védelmi minisztérium megerősítette azokat a médiaértesüléseket, hogy Clifford 2022-ben rövid ideig a brit hadsereg katonája volt. Az 58 éves John Hunt, aki korábban a rendőrség kötelékében szolgált, két évtizede a főleg sport- és közéleti műsorokra szakosodott BBC 5 Live rádióállomás lóverseny-közvetítéseinek vezető szakkommentátora.

Számszeríj birtoklásához a jelenlegi brit törvények alapján nem szükséges fegyvertartási engedély, de ilyen fegyverekkel sem lehet közterületen tartózkodni. Az előző, konzervatív párti brit kormány azonban már megkezdte azt a törvényi felülvizsgálatot, amelynek célja az, hogy a jövőben a számszeríjak birtoklására is kiterjesszék a lőfegyverek tartására érvényes rendkívül szigorú szabályozást.

Egyelőre még csak feltételezések sincsenek arról, hogy Clifford miért irtotta ki Hunt családját, és hogy a sportkommentátort is kivégezte volna, ha otthon találja.

Total
0
Megosztás
Előző hír

Megalakult a Szuverén Nemzetek Európája nevű EP-frakció

Következő hír

Eltűnt keresztyének nyomában

Related Posts
Total
0
Megosztás