Megerőszakoltak egy fiatal turistanőt Párizs központjában egy nyilvános vécében

Megerőszakoltak egy fiatal amerikai turistanőt egy nyilvános vécében Párizs központjában, a feltételezett elkövető egy 23 éves férfi, aki jelenleg is előzetes letartóztatásban van. Nem közölték sem a nevét, sem a nemzetiségét.

Az eset sokkolta a biztonságosnak tartott, forgalmas folyóparti negyedet. A 27 éves nő szombat este partnerével a Szajna partján, Párizs turisztikai negyedének szívében volt, nem messze a Notre-Dame katedrálistól és a városházától. Nem sokkal hajnali 1 óra után a nő megállt, hogy a negyedik kerületben, a Louis-Philippe híd közelében lévő nyilvános vécét használja. A helyi bároktól nem messze található illemhely biztonságosnak és jól karbantartottnak számít.

A Le Parisien című helyi lap beszámolója szerint a nő élettársa várta a nőt, de aggódni kezdett, hogy sokáig tart. A férfi a mosdóhoz közeledve sírást hallott, és akkor jött rá, hogy élettársát megtámadták. a környék biztonsági őrei a segítségére siettek, a rendőrség pedig letartóztatta a férfit, aki a Párizs melletti Asnières-sur-Seine-ben él. Az első rendőrségi kihallgatásokon tagadta a nemi erőszakot, és azt mondta, hogy a nő beleegyezett.

A nőt azonnal egy párizsi kórházba szállították. Miután tanúvallomást tett a rendőrségen, a nő és élettársa visszarepült az Egyesült Államokba.

(Címképünk illusztráció)

Total
0
Megosztás
Előző hír

Keresztúrról a Nyerges-tetőig

Következő hír

Válságban az amerikai rendőrség

Related Posts
Total
0
Megosztás