Megtámadták a liberálisok a ringlispílt!

Lecsapnak a liberálisok, borzasztó dolog van készülőben: sokunk nagy kedvence tűnhet el végleg címmel közölt egy rövid írást Csépányi Balázs a Magyar Nemzetben. Alább olvasható.

A minap a Telexen olvastam egy megdöbbentő írást. A cikk arról számot be, hogy a Peta nevű nemzetközi állatvédő szervezet holland tagozata is támogatja az eredeti amerikai felhívást, mely szerint le kell szerelni a lovakat és minden más állatot a vásári körhintákról. Ugyanis a harcos liberális állatvédők úgy vélekednek, hogy a körhinták állatfigurái „akaratlanul is a kiszolgáltatott állatok tudatos kizsákmányolásának szimbólumai”, és ezáltal a körhintákat használó gyermekekben torzulást, helytelen értékrendet alakítanak ki.

A diákok viszont örülhetnek, mert ezen logika mentén a világ leghíresebb falova, a trójai háború legfontosabb mozzanata kikerülhet a tankönyvekből.

A liberális esztelenségnek nincs határa.Tombol a woke-őrület a fejlett Nyugaton. Egyre-másra jelennek meg a hírek különféle művek, filmek, könyvek átírásáról. Kapott már hideget-meleget Agatha Christie, J. K. Rowling is.

A legújabb áldozat a világhírű sci-fi-sorozat, a Star Trek volt. A Híradó.hu szúrta ki, hogy a Nemek Közötti Egyenlőség Európai Intézete ugyanis cenzúrázni akarja a sorozat ikonikus bevezetőjét, mert az tartalmazza a man, avagy a férfi szót. A sorozat főszereplője, a Kirk kapitányt alakító  William Shatner felháborodott a cenzúra miatt, az asztalra csapott:

„Miért a Star Trekkel kellene kezdeni?” – kérdezte a színész, és keserű iróniával javasolta a Magna Charta vagy Shakespeare cenzúrázását.

És most a körhintát díszítő falovak mehetnek a kukába…

Az ész megáll! Mi jöhet még?

Total
0
Megosztás
Előző hír

Példamutatóék példamutatásaiból (1.)

Következő hír

Rablókká vált román pandúrok

Related Posts
Total
0
Megosztás