Nem sül le a képükről a bőr?

Hiába próbálták titkolni, mostanra kiderült, hogy október utolsó előtti hétvégéjén a hajdúszoboszlói Aqua Palace szállodában tartotta meg 35. kongresszusát a magyarországi tanártüntetések egyik fő szervezője, a politikai baloldal által irányított Pedagógusok Szakszervezete (PSZ).

A képmutató szakszervezeti vezetők egy wellnesshotelt találtak erre a legjobb helyszínnek. Döntéshozatal közben így bármikor igénybe tudták venni a wellness-központ kényeztető szolgáltatásait: a szauna- és wellnessparkot, valamint az éttermek sokaságát. Aztán még mielőtt a kormánynak címzett követeléseiket megszavazták volna, két termálvizes fürdőzés között, szakítottak időt arra is, hogy a saját fizetésüket felemeljék.

Az élményfürdőhöz csatlakozó Hungaro Spa Hotel termálszállodában, ahol a szakszervezet vezetői nem spóroltak a tagok pénzén, a szakszervezet közös kasszájából átlag 50 ezer forintot fizettek a szobákért.

A Metropol.hu információi szerint a szakszervezet vezetői szigorú titoktartást kértek egymástól a tekintetben, hogy a fizetésemelések megszavazására, valamint a sztrájkkövetelések megfogalmazására egy wellness-szállodában került sor. A történetnek sajátos bájt ad, hogy mindeközben a PSZ az utcára vezényelte tüntetni a tagjait és szimpatizánsait Budapesten.

A Metropol megszerzett egy videót, amelyben jól látható, hogy a szakszervezet vezetői a wellnessközpont egyik teraszán még egy közös táncot is lejtettek, szelfiket készítettek, mielőtt magukat alaposan „kivelneszezve” elindultak volna a demonstrációra. „Miénk itt ez a hely!”, énekelték kart karba öltve a wellness-szálló teraszán. Majd autóba vágták magukat és felmentek Pestre a kormány ellen hergelni a „szerencsétlen, nyomorgó, kizsákmányolt” pedagógusokat.

Total
0
Megosztás
Total
0
Megosztás