A libagágogás sem hallatszik az égig

Csépányi Balázs Kislányok Magyarország ellen: Cseh Katalin és Donáth Anna című jegyzetében egy tragikomikus jelenségről ír, amit maguk a magyar szavazók kreáltak akkor, amikor óvatlanul voksoltak a 2019-es európai parlamenti választásokon. Alább olvasható.

Ismerjük pontosan a Momentum hazai és brüsszeli ténykedését. Az itthoni csapat nagyon erős brigád. Egyikük rendszerint kinevetteti magát a hozzászólásaival a parlamentben, a másikuk pedig a haját szagolgatva elmélkedik a nagy semmin. A brüsszeli előretolt helyőrségük pedig azon ügyködik nap mint nap, hogy lejárassa saját hazáját és mellette minden eszközzel azért harcol, hogy még csak véletlenül se kapja meg Magyarország a neki jogosan járó pénzeket. Felváltva szólaltak fel, amikor csak tehették a saját nemzetük ellen.

Ezt jobb helyeken hazaárulásnak hívják. Ezzel szemben ők erre büszkék, mint ahogy arra is, hogy korábban megtorpedózták az olimpiai pályázatunkat. Akkor egy közös, nagy magyar álmot törtek össze, most pedig tulajdonképpen a magyar emberektől veszik el a nekik jogosan járó brüsszeli pénzeket. Erről a destruktív, romboló és végtelenül káros tevékenységről és saját magukról Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője és vezető influenszere egy szentimentális Facebook-posztban a következőket írta:

„Mit tud elérni két fiatal nő az Európai Parlamentben? Kislányok, emlékszem, ezt mondták ránk Annával. Szerintem az elmúlt négy évben elég komoly eredményeket értünk el – nem véletlen, hogy szinte ágyúval lőnek ránk a kormányból és a szolgamédiából – ezt én valójában elismerésnek tekintem.”

Ha tükörbe néz Cseh Katalin, és ezt látja, akkor ott nemcsak a tükör mutat torz, homályos képet, ott komoly önértékelési problémák is vannak.

Mi pedig csak annyit tudunk ehhez hozzáfűzni, hogy bravó, kislányok, csak így tovább! Már látszik a végső állomás: a történelem szemétdombja. Pont úgy, mint a nagy elődnél és példaképnél, az SZDSZ-nél; ott majd lehet elmélkedni, hogy mit is rontottatok el.

(Forrás: Magyar Nemzet)

Total
0
Megosztás
Total
0
Megosztás