A magyar embereket gyalázzák a balliberális „éttermiségiek”

Az egykori SZDSZ-es szociológus, Vásárhelyi Mária ismét megszólalt. Most a nemzeti konzultáció kapcsán gyalázta a magyar embereket. Volt férje, a balliberálisok kedvenc zeneszerzője, Dés László is meglehetősen gyakran nyilatkozott hasonló stílusban.

Pénteken kezdték el postázni az új nemzeti konzultációs kérdőívet a magyaroknak, amelyben az Oroszország ellen bevezetett brüsszeli szankciókról kérdezik őket. Ennek kapcsán szólalt meg Dés László (volt) felesége, az egykori SZDSZ egyik ideológusa, Vásárhelyi Mária szociológus, a néhai Soros-ügynök Vásárhelyi Miklós 68 éves lánya.

Facebook-oldalán közzétett irományából kiderül, hogy szerinte a nemzeti konzultáció, amelyben a magyarok kifejezhetik véleményüket, és ami kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy a kormány tudja, mit gondolnak az emberek a fontos kérdésekről, egyszerűen „nevetséges”.

A legvérlázítóbb azonban, hogy Vásárhelyi Mária a nemzeti konzultáció apropóján képes a magyar embereket gyalázni. Úgy ír a magyarokról, mint akik tájékozatlan, buta emberek, akiknek nem lehet önálló véleménye. Mint fogalmaz: „Meggyőződésem szerint a magyar lakosság döntő többsége nem tudja, hogy mit jelent a ’szankció’ kifejezés, fogalma sincs, hogy mit fed ’nyersanyagokra’, ’nukleáris fűtőelemekre’ vonatkozó szankció.” Vagyis ennek az arrogáns nőszemélynek „meggyőződése”, hogy a magyarok nincsenek, nem lehetnek tisztában olyan fogalmakkal, amelyektől egész Európa hangos az elmúlt hónapokban, és amelyek aktívan befolyásolják a magyarok életét, hiszen mindenki a saját bőrén, pénztárcáján érzi a háború és a szankciók hatásait.

Egyébként nem meglepő Vásárhelyi hozzáállása a kérdéshez, nem érdeke, hogy a magyarok elmondják a véleményüket, hiszen nyilvánvalóan ő is támogatja a brüsszeli szankciókat, miután nyíltan beállt Gyurcsányék „árnyékkormánya” mögé. A multimilliárdos DK-vezér Gyurcsány Ferenc felesége, az „árnyékminiszterelnök” Dobrev Klára pedig egyértelműen támogatja a szankciókat.

Total
0
Megosztás
Előző hír

Minden eszközzel védi Iohannist a román mélyállam

Következő hír

Két szerdai nagyváradi rendezvény előzetese

Related Posts
Total
0
Megosztás