A magyar kormány segíti a vendégmunkásokat importáló multikat

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom nevű parlamenti párt elnöke arról beszélt napirend előtt az Országgyűlésben, hogy olyan külföldi bűnözők jelentek meg Dél-Magyarországon, akik korábban embercsempészettel foglalkoztak. Ezt az Orbán-kormány politikája okozta – mutatott rá. Megjegyezte: emellett több külföldi vendégmunkás is bűncselekményt követett el az elmúlt időben.

A Mi Hazánk úgy látja, a kormány fenntartja azt a jogrendet, amelynek keretében szabadon követhetik el ezek a külföldiek a bűncselekményeket, hiszen az embercsempészeket elengedték. A kormány a magyar lakosságot adóztatja, egyúttal kedvezményekkel idecsalogatja a nagyvállalatokat, amelyek külföldi vendégmunkásokat foglalkoztatnak, így folytatódni fog ez a tendencia – közölte. Néhány napja Dél-Magyarországon grúz embercsempészek törtek be magyar családi házakba – közölte Toroczkai.

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára azzal próbálta védeni a magyar kormányt, hogy ez Brüsszel hibája, mert az Európai Unió vezetői és bürokratái képletesen meghívólevelet küldtek mindenkinek, Magyarország viszont a világ legbiztonságosabb országai közé tartozik, az ország egyik legerősebb tőkéje a közbiztonság. Az illegális migráció közbiztonságot veszélyeztető hatásait ellen küzdeni kell – mondta a fideszes politikus, de Toroczkai konkrét felvetéseire érdemben nem reagált.

Total
0
Megosztás
Előző hír

Régészeti konferencia lesz Sepsiszentgyörgyön

Következő hír

Megint tüntettek a taxisok Kolozsváron

Related Posts
Total
0
Megosztás