Baltával verte szét a „félkarú rablókat” egy vesztes

Előzetes letartóztatásba került az a férfi, aki két játékbarlangot is szétvert baltával Dél-Romániában. Összesen 19 játékgépet, egy rulettkereket és egy bárpultot tett tönkre. A férfi azért dühödött fel, mert nagy összeget veszített.

Az ötvenezres al-dunai város, Gyurgyevó (ma Giurgiu, az azonos nevű havasalföldi megye székhelye) helyi rendőrségét segélyhívószámon értesítették, hogy egy férfi betört a játékterembe, és több elektronikus játékgépet is tönkretett. A helyszínre siető rendőrök megállapították, hogy pénteken este egy 36 éves egy baltával megrongált 11 elektronikus játékgépet, egy rulettkereket és a kereskedelmi cég bárpultját. Nem sokkal később egy másik játékterembe ment, ahol további nyolc játékgépet tett tönkre, tájékoztat a Giurgiu megyei rendőrség hétfői közleményében.

Hozzáteszik, a férfi megrémítette a jelenlevőket, ellene rongálás, a köznyugalom megzavarása és rendbontás, valamint veszélyes tárgyak jogtalan viselése vagy használata miatt folyik nyomozás. Kezdetben 24 órára őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte 30 napos előzetes letartóztatását. Nyilván az okozott kárt is meg kell majd térítenie, ha lesz miből…

Total
0
Megosztás
Előző hír

A rágalmazást szigorúan büntetni kéne

Következő hír

Bölöni lemondását követelik Franciaországban

Related Posts
Total
0
Megosztás