Megint ölt a traktor

Halálos baleset történt Szatmár megyében kedden este. Egy 52 éves férfi a felborult traktor roncsai alá szorult.

Negyed 10 körül közúti baleset miatt riasztották a megyei katasztrófavédelmet Nagytarnáról, a nyalábi hegyek völgyében, Turctól északra, Avaspatak északkeleti szomszédjában fekvő településről, amely a trianoni diktátum előtt Ugocsa vármegye Tiszántúli járásához tartozott.

Egy 52 éve férfi felborult a traktorjával, a súlyos baleset következtében életét vesztette. A helyszínre tűzoltók, mentősök, sőt rohammentősök is érkeztek, de hiába szabadították a roncsok közé szorult személyt, életét nem tudták megmenteni. A helyszínre érkező mentősök halottnak nyilvánították a férfit. A rendőrség vizsgálatot indított a baleset pontos körülményeinek megállapítása érdekében.

Mint írtuk, a hétvégén egy 16 éves fiú halt meg a Gyergyószárhegy községhez tartozó Güdücön (Székelyföld), miután felborult vele a traktor, amelyet vezetett. A hét elején Temes megyében, Bethlenháza és  Kladova között történt szörnyű baleset: egy mezőgazdasági gép, amit egy szintén alig 16 éves fiú vezetett, nyilván jogosulatlanul, összeütközött egy szabályosan közlekedő, szemből jövő személygépkocsival. Ennek sofőrjét szó szerint lefejezte a traktor, ikertestvére pedig a roncsok közé szorult, súlyos sérüléséket szenvedve.

Total
0
Megosztás
Előző hír

Lettország visszaállítja a sorkatonai szolgálatot

Következő hír

Oroszország leállítja a kazah olaj Európába irányuló tranzitját

Related Posts
Total
0
Megosztás