Sleepy Joe újra nyilvánosan szundított egyet

2G5MPYH United States President Joe Biden as he meets with President Reuven Rivlin of the State of Israel in the Oval Office of the White House in Washington, DC, Monday, June 28, 2021. Credit: Doug Mills/Pool via CNP /MediaPunch

Ismét azért került reflektorfénybe Joe Biden, mert egy fontos csúcstalálkozó kellős közepén döntött úgy, hogy sziesztáznia kell egy kicsit – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Nem is lenne meglepő dolog, hogy szinte minden héten az Egyesült Államok elnökére szegezi a tekintetét a világ, Joe Biden azonban biztosan nem lesz büszke arra, hogy rendszerint az arcpirító megnyilvánulásai miatt kerül az internet középpontjába – írja a portál. Hozzáteszik: a 79 éves demokrata elnök a napokban részt vett az Öböl-menti Együttműködési Tanács csúcstalálkozóján, ahol a jelek szerint kimerítő témákról kellett egyeztetnie a többi ország vezetőivel.

Az internetre felkerült videók tanúsága szerint még akkor is majdnem elaludt, amikor ő maga beszélt.

A V4NA arra emlékeztet, hogy nem ez az első alkalom, hogy egy fontos nemzetközi csúcstalálkozón – ahol gyakran sorsdöntő kérdésekről tárgyalnak a nagyhatalmak – az elnök álomra hajtja a fejét. Korábban egy klímacsúcson sziesztázott az USA elnöke.

Total
0
Megosztás
Előző hír

Állítólag drogokat is találtak a Tusványoson

Következő hír

Lavrov: „Sajnáljuk az ukrán népet, Ukrajna jobb sorsra érdemes”

Related Posts
Total
0
Megosztás