Sokan törölték bele a lábukat a békemenetbe

– Békemenet, 2024.06.01. Budapest, Foto Torok Peter

Négy nappal a június 1-jén lezajlott budapesti félmilliós kormánypárti békedemonstráció után elmondható: szinte mindegyik magyarországi nemzet- és hazaáruló, idegen zsoldban álló  politikai szereplő és a köröttük sertepertélő „influenszerek” beletörölték a lábukat a békement szervezőibe és részvevőibe. Csépányi Balázs, a Magyar Nemzet jegyzetíró ezek közül egyet tartott fontosnak kiemelni. Írását azza a megjegyzéssel osztjuk meg alább, hogy sosem hallottunk erről a Bányai Judit nevű „ismert influenszerről”…

A szombati békemenet nagy hullámokat vert, jelentősen felkavarta a közéletet. A kormányoldal szimpatizánsai, ahogy Orbán Viktor mondta a beszédében, feltankoltak, és erejük teljében várják a hétvégi választást. A baloldal viszont jókora pofont kapott szombaton. Ezért frusztráltságukban, ahol csak tudják, próbálják kisebbíteni minden fórumon a békemenetet. Megjelent az egyik ismert influenszer, Bányai Judit tolmácsolásában egy elképesztően undorító videó is, amellyel a szombaton a Vidnyánszky Attila által a Margitszigeten színpadra vitt előadást igyekezett porig alázni. Hiába, ezek a balosok mindenhez is értenek. Színésznek és rendezőnek is kitűnők, amellett, hogy páratlan humoruk van. A videót csak erős gyomorral rendelkező olvasóinknak javaslom megtekinteni. (https://www.instagram.com/reel/C7yRYUsI8DT/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f9e70778-c4f1-43b4-8619-4f9a691085bf)

Bányai Judit influenszert a folyamatosan baloldali propagandát toló Fókuszcsoport műsorából ismerhetjük, ahol gyakori vendégek a bukott baloldali politikusok. Maga Bányai rajta volt azon az ominózus tablón, ahol az eredetileg politikamentes és erősszakmentes influenszertüntetés szervezői szerepeltek. Később természetesen kiderült, sem politika, sem pedig erőszakmentes nem volt a megmozdulás. Mindenesetre Bányai adta a nevét hozzá, mint ahogy ehhez a kritikán aluli förmedvényhez is.

Úgy látszik, a baloldal nagyon nem bírja megemészteni a szombati békemenetet. Nem csodáljuk, hiszen ilyen szintű és erejű kiállásra nem számítottak. A baloldali influenszerek, megmondóemberek és politikusok egyaránt elhitték azt a vágyvezérelt képzelgést, miszerint a kormánypárt erői elbizonytalanodtak és elfogytak.

Nos, szombaton csattanós választ kaptak. Nem maradt más számukra, mint az olyan primitív, végtelenül egyszerű és módfelett alpári kis videócskák készítése, mint amilyen Bányai Judité. A legszörnyűbb ebben az, hogy a Telex ujjongva üdvözölte ezt a békemenet lejáratására készült szánalmas próbálkozást. Gond csak az, hogy ezek a piti kis szurkálódások a békepárti tábort még jobban összekovácsolják.

Köszönjük, kedves Bányai Judit, a segítséget!

Total
0
Megosztás
Előző hír

A Kannibália kannibáltalanítása bemutatóján elhangzottakból

Következő hír

Tüntettek a szuverenisták a mélyállam ellen Kolozsváron

Related Posts
Total
0
Megosztás