Veszélyes biciklizés

President Joe Biden is helped by U.S. Secret Service agents after falling from his bike as he stopped to greet a crowd on a trail at Gordons Pond in Rehoboth Beach, Del., Saturday, June 18, 2022.,Image: 700806512, License: Rights-managed, Restrictions: This content is intended for editorial use only. For other uses, additional clearances may be required., Model Release: no, Pictured: Joe Biden, Credit line: Profimedia

Elesett ma reggel biciklijével Joe Biden amerikai elnök – írja a Bloomberg. A nyolcvanéves öregember éppen Delaware államban biciklizett, amikor azonban szeretett volna leszállni a biciklijéről, a lába beleakadt a pedálba, ő pedig kerékpárostól eldőlt.

A sajtó szerint az elnök biciklitúrán vett részt szombat reggel. Azért szeretett volna megállni, hogy köszöntsön néhány összegyűlt járókelőt. Az esetről több felvétel is készült, amelyek a közösségi médiában terjednek.

Ennél sokkal tragikusabb eset történt pénteken Nagyváradon: meghalt egy tinédzser, miután kerékpározás közben lezuhant egy közúti felüljáróról. A rendőrség szerint a Csarnóházáról (Bulz) származó fiú a nagyváradi Hegyesi Márton utcán biciklizett, amikor ismeretlen okból a járművel együtt átesett a fémkorláton. Az esést követően a mentősök próbálták újraéleszteni a 14 éves fiatalt, de a fiú a helyszínen életét veszítette.

Total
0
Megosztás
Előző hír

Megcsúfolták Petőfit az ukránok

Következő hír

Uniós petíció indult Orbán Viktor ellen

Related Posts
Total
0
Megosztás