A perjámosi csónakbalesetről: még négy személyt keresnek

A 12 személyt szállító csónak a Temes megyei Perjámosnál (Periam) borult fel vasárnap; egy gyermek meghalt, többen eltűntek.

A felborult csónakon összesen 12 személy tartózkodott. A Temes megyei katasztrófavédelem szóvivője szerint egy 28 éves nőt és egy 4 éves gyermeket kihoztak a folyó Temes megyei partjára, de a gyermeknek nem tudták megmenteni az életét, ő a helyszínen meghalt. Három másik felnőttet és három gyermeket szintén kimentettek, ők az Arad megyéhez tartozó partszakaszra jutottak.

Hétfőn egész nap keresték a búvárok az Arad és Temes megye határán, a Marosban eltűnt két felnőttet és két gyermeket, de sikertelenül. 19 órakor ők abbahagyták a keresést, de a Temes és az Arad megyei katasztrófavédelem három-három egysége csónakokkal folytatta az eltűntek felkutatását. Ma reggel újrakezdik a keresést.

Ma folytatják a Temes megyei csónakbaleset nyomán eltűnt személyek keresését. A búvárok jelenleg két felnőttet és két gyermeket keresnek. A csónak a Temes megyei Perjámosnál (Periam) borult fel vasárnap. Összesen 12-en ültek benne, a balesetben egy 3 éves szemlaki (Semlac) gyermek életét vesztette. A búvárok továbbra is keresnek egy 29 éves aradi és egy 31 éves nagylaki (Nădlac) férfit, valamint két nagylaki gyermeket.

A fából készült, kismotorral ellátott csónakot vezető 33 éves férfi alkoholos befolyásoltság alatt állt, ő túlélte a balesetet, a rendőrök előállították.

Total
0
Megosztás
Előző hír

Újabb támadásra készülnek Soros „civiljei” a fővárosban

Következő hír

Újabb láncra kötve tartott nő

Related Posts
Total
0
Megosztás