Budapesten vonultak fel a deviánsok

Ölükben kisgyermekekkel érkező azonos nemű párok és sok külföldi részvevő vonult a pesti alsó rakparton a Szabadság térre a szexuális deviánsok Budapest Pride nevű tegnapi rendezvényén. A tömegben látni lehetett kormány- és keresztényellenes molinókat és táblákat, de részt vettek multinacionális cégek és balliberális pártok képviselői is. Az esemény fizikai atrocitások nélkül, nagy létszámú rendőri biztosítással zajlott, és békésen ért véget.

A mintegy kétórás meneten megjelentek a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd és a Magyar Szocialista Párt képviselői, a Momentum és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt pedig saját teherautóval képviseltette magát. A Momentum autójának oldalán az átnevelő terápiák betiltására szólított fel, a parlamenten kívüli párt pedig „Az apa férfi, az infláció nő” molinót helyezte el a gépjárművén. Számos multinacionális cég pólóiban és zászlója alatt is feltűntek vonulók a tömegben jelezve ezzel vállalatuk elköteleződését.

Sokan tartottak olyan táblákat, melyekkel a jelenlegi magyar kormánynak üzentek aljasságokat, köztük számos angol nyelvű felirattal, molinóval és képi montázsokkal. Ezeken homoszexuálisként ábrázolták többek között Orbán Viktor miniszterelnököt, Szánthó Miklóst, az Alapjogokért Központ igazgatóját és Pósán László fideszes országgyűlési képviselőt.

A Meseország mindenkié című, homoszexualitásra érzékenyítő mesekönyv ledarálása miatt a deviánsok célkeresztjébe került Dúró Dóra országgyűlési képviselő (Mi Hazánk Mozgalom) képmása is megjelent karikírozott formában. Egy táblán az „Az apa férfi, az anya nő, a gyerek nem bináris” felirat volt látható, míg egy másikon a „Már oviban is állva pisiltem” mondatot mutatták fel tiltakozva a kormány gyermekeket védő politikája ellen. Akadt olyan transzparens is, melyen azt jelezték az azonos nemű párok, hogy ők is család, és arra szólítottak fel, hagyják élni őket. Ezenkívül a transzgyerekek gyűlölettől való védelmére felhívó szöveg is felbukkant a menetben, de a homoszexuális házasság törvényesítését is szorgalmazta egy vonuló a tábláján. Egy viccesnek szánt angol felirattal azt árulta el gazdája, egyedül a magyar miniszterelnök az, akit nem tud „kezelni”.

A keresztényellenesség is tetten érhető volt, amikor egy angol nyelvű táblán Jézust emlegették a deviánsokkal kapcsolatban. Emellett felmutattak olyan transzparenst is, melynek hordozója Kövér Lászlóról, a Parlament elnökéről vélekedett úgy, hogy a világ sátánistáit fogja egyesíteni.

A felvonulók összetétele vegyes volt: nagyon sok külföldi érkezett főleg a fiatalabb korosztályból. Rikító színű ruhákba öltöztek, de sokan félmeztelenül haladtak, és sok emberről lehetetlen volt eldönteni, melyik nemhez tartozik. A résztvevők ezzel is magukra irányították a figyelmet, és megmutatták az extrém külsejüket a nagyvilágnak. Akadt, aki egy szivárványos frakkszerű uszályruhában fotóztatta magát szinte minden lehetséges helyszínen.

A mintegy kétórás vonulás rekkenő hőségben és erős napsütésben zajlott hangos gépzene ütemére, melynek végén sok, szemmel láthatóan rossz fizikai állapotban lévő (vélhetően drogos, alkoholista vagy AIDS-es) felvonuló kért a szervezők által osztogatott ingyenes vízből. A menet zárásaként a Kutyapárt autójából beszélő nő azzal búcsúzott, hogy reményei szerint nemsokára Novák Katalin köztársasági elnök fog nyitóbeszédet mondani.

A rendezvényt néhány ellentüntető kísérte, akik a Margit híd közepén és a Margitszigeten állva távolról keresetelen szavakkal illették a deviánsokat és barátaikat. A hídon a Magyar Önvédelmi Mozgalom aktivistái demonstráltak és a Stop LMBTQ, Pedofília feliratú nagyméretű molinót feszítették ki a hídpillérekre.

Total
0
Megosztás
Előző hír

Berobbant Európában a koronavírus

Következő hír

Csíki fociünnep, székely válogatott nélkül

Related Posts
Total
0
Megosztás