Gyilkosság az Érmelléken

Az áldozat zenész volt, eltűnésekor égre-földre kerestette a családja, rengetegen osztották meg a Facebookon is, eltűnteket kereső csoportokban is a felhívásukat. Az eltűnését egyébként felesége jelentette a rendőrségen. Most kiderült: éppen a nő volt az, aki megölette Istvánt. A  Bihar megyei törvényszék ügyészsége közlése szerint úgy néz ki, hogy a feleség és szeretője – aki egyébként a férje közeli rokona, unokatestvére volt – tervelhették ki a férj megölését, a végrehajtást pedig egy bűnözőre bízták – írja a Főtér.ro. Ez a bizonyos szerető-unokatestvér egyébként szintén nő.

A nyomozás eddigi adatai szerint a feleség 40 ezer lejt (8 ezer eurót) fizetett egy már többször elítélt érmihályfalvi bűnözőnek azért, hogy férjét csalja el egy erdőbe, ölje meg és ássa el. A holttesten, ami a napokban került elő, szúrás- és ütésnyomokat azonosítottak. A feleség a kihallgatásakor többször belezavarodotta vallomásába, legvégül azt mondta, önvédelemből meglökte a férjét, aki elesett és beverte a fejét a padlóba, meghalt, ezek után ő a Sebes-Körösbe dobta a testét.

A testet búvárokkal keresték napokig, teljesen feleslegesen. Végül István unokatestvére, aki rokona feleségének szeretőjévé lett, bevallotta, hogy megölték és elásták őt. A gyilkosságra felbérelt férfit, a feleséget és leszbikus szeretőjét letartóztatták, akár életfogytiglant is kaphatnak.

Total
0
Megosztás
Előző hír

Két szlovák drogkereskedőt fogtak el Szatmárnémetiben a román rendőrök

Következő hír

Csíkszeredában megtartották a Kárpát-medence legnagyobb ételszentelését

Related Posts
Total
0
Megosztás