Egyelőre csak az autóját találták meg az eltűnt színésznek

Julian Sands brit színész még a múlt hét péntekén tűnt el Kaliforniában, a Baldy-hegy közelében túrázás közben.

A 65 éves kiváló filmszínészt azóta is keresik, ám a rossz időjárási viszonyok nehezítik a kutatást. A mentőcsapatokat is egyre-másra vissza kellett hívni a hegyről – írja a BBC. Végül egy héttel az eltűnése után megtalálták az autóját egy parkolóban. Feltehetően azelőtt hagyta ott, hogy nekivágott a hegyi túrának. A kocsit a családja elvontatta a helyszínről – közölte a rendőrség.

A rendőrség csütörtökön közölte, hogy a rossz időjárási körülmények továbbra is nehezítik a keresést. Kaliforniát hetek óta viharok sújtják, százezrek maradtak áram nélkül, egész városrészek váltak lakhatatlanná. A heves esőzés miatti áradásokban sokan életüket vesztették, sokakat eltűntként keresnek. A környéken lavinaveszély van. Sandsen kívül a hatóságok egy másik túrázót is keresnek, az ő eltűnését még hétfőn jelentették a San Gabriel-hegységben.

Julian Sands olyan filmekből ismert, mint a Szoba kilátással, a Gyilkos mezők, a Warlock, a Meztelen ebéd vagy a Márió és a varázsló, melynek rendezője és főszereplője Klaus Maria Brandauer, az operatőre pedig Koltai Lajos volt.

Total
14
Megosztás
Total
14
Megosztás