Tinédzserhalál egy gyulafehérvári fitneszteremben

Rosszul lett és meghalt a fitneszteremben szombaton egy 17 éves gyulafehérvári lány – közölte a román állami hírügynökség egy szűkszavú közleményben.

A lány az egyik gyakorlat közben rosszul lett, leállt a szíve, és a helyszínre kiérkezett mentősöknek nem sikerült újraéleszteniük, csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A Fehér megyei rendőrség tájékoztatása szerint nyomozás indult az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával. A halál okának megállapítására boncolást rendeltek el. Nincs kizárva, hogy a fiatalnak valamilyen rejtett keringési rendellenessége lehetett.

A lány az egyik gyulafehérvári iskola, mégpedig a 18. század végi erdélyi oláh parasztfelkelés vezetőiről elnevezett főgminázium, a „Colegiului Horea, Cloșca și Crișan din Alba Iulia” tizenegyedikes diákja volt. A helyi sajtó szerint a lány a Vöröskereszt egyik önkéntese is volt, ugyanakkor egyes információk szerint a fitneszgyakorlatok közben egy, az izmokat elektromosan stimuláló speciális kosztümöt („wireless EMS body suite”) viselt.

(A címkép illusztráció)

Total
0
Megosztás
Előző hír

Brüsszelben ünnepeltek Magyarország ellenségei

Következő hír

Éjszakai lokálok nyílnak a nyugati templomokban

Related Posts
Total
0
Megosztás